kereta sewa klang

kereta sewa klang
bandar puteri klang

Sunday, June 25, 2017

Ucapan Aidilfitri 2017 Kereta Sewa Bandar Puteri - Klezcar



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dari kami Klezcar - Kereta Sewa Bandar Puteri
==Maaf Zahir & Batin==


Nak sewa kereta call je kami 013-957 7711 !!! Whatsapp pun boleh 013-957 7711 !!!



Kereta Sewa Bandar Puteri
013-957 7711
Tempahan www.klezcar.com | 1300-88-4040 (24 jam)


Monday, May 15, 2017

JOM TEBUS KLEZPOINT ANDA!

INGIN MENYEWA DENGAN JIMAT? JOM TEBUS KLEZPOINT ANDA!


Assalammualaikum dan Selamat Pagi !! 




Jom Tebus Klezpoint Anda !


Apa itu Klezpoint? 
Klezpoint adalah mata ganjaran yang boleh anda kumpul untuk menebus tawaran-tawaran menarik dari Klezcar

Dengan KlezPoint anda layak menerima pengurangan kadar sewa kereta Myvi sehingga 50% !

.

KADAR SEWA ASAL RM130 TAPI ANDA BOLEH SEWA MYVI DENGAN HANYA 
RM 65.00
 DENGAN SISTEM KLEZPOINT KLEZCAR! 


INGIN TAHU BAGAIMANA ?
.
.

1️⇒ Semak Klezpoint terkumpul anda di link http://www.klezcar.com/viewpoint.php
.

2️⇒ Jika point terkumpul anda 650 point » Tebus point & tambah RM 65 untuk sewaan Myvi 1.3 (A) ~ 1 hari.
.

3️⇒ Jika point terkumpul anda 400 point » Tebus point & tambah RM 90 untuk sewaan Myvi 1.3 (A) ~ 1 hari.
.
.


********************************************************************

Sebelum tebus, anda mesti kena tahu macam mana nak kumpul Klezpoint tu dulu kan ?????

CARA PANTAS untuk kumpul Klezpoint BERGANDA adalah melalui tempahan kereta sewa SECARA ONLINE di link www.klezcar.com

.



Anda akan miliki **2X GANDA** Klezpoint bagi setiap ringgit yang dibelanjakan. Hebatkan Klezcar !!!  

.

Hanya Klezcar saja yang buat Klezpoint ni taw, tak ada pada perkhidmatan kereta sewa lain !

.

Kami bukan setakat sewakan kereta yang baru, bersih, wangi, terbaik, tapi kami beri LEBIH NILAI kepada pelanggan setia kami dengan adanya sistem Klezpoint ini.

.

. . . 

Kereta Sewa Bandar Puteri
013-9577711

Tempahan online | www.klezcar.com
Talian  Hotline | 1300-88-4040 (24 jam)


Wednesday, April 12, 2017

6 Makanan Yang Harus Anda Cuba

6 Makanan Yang Harus Anda Cuba Di Klang



NASI KAPAL KARAM


RESTORAN SERI KENINGAU
Lot 2555,Batu 51/2,Jalan Meru, Klang
Masa Operasi : 10am-12am



PALMA CHAR KUEY TEOW


PALMA CHAR KUEY TEOW
 Jalan Palma Raja 2, Bandar Botanik, Klang
Masa Operasi : · 6:30PM–12AM





SATE KAJANG


RESTORAN SATE KAJANG HJ SAMURI
No. 27-00-01 & 25-00-01,
 Lorong Batu Nilam 1E, Bandar Bukit Tinggi, Klang




IKAN BAKAR

MUARA IKAN BAKAR RESTAURANT
Lingkaran Sultan Hishamuddin, Klang
Masa Operasi :  5:30PM–1AM





KUIH KERIA



 WARONG KAMPUNG SG PINANG
Kampung Rantau Panjang, 41400 Klang
Masa Operasi :  2.00 p.m - 3.00 a.m



NASI KERABU



RESTOREN SRI KELANTAN
Lot 6517 jalan kota raja batu 1 Kg Jawa Klang
Masa Operasi : 7 pagi -  2 pagi


Wah!! Ada 6 pilihan di atas ni. Yang mana satu yang anda nak cuba dulu? :)


***


Untuk tempahan kereta sewa di Klang, Hubungi kami :


Kereta Sewa Bandar Puteri Klang
013-957 7711


Tempahan www.klezcar.com | 1300-88-4040 (24 jam) 



Monday, March 13, 2017

PROMOSI CUTI SEKOLAH


Cuti sekolah hampir tiba !!!


Anda mengalami situasi ini:

- kereta rosak dan terpaksa hantar bengkel untuk servis
- tiada kereta untuk pergi bercuti
- ingin membawa ahli keluarga yang ramai

Masalah- masalah diatas dapat diselesaikan dengan menyewa kereta dengan kami..


Jadi jangan lepaskan peluang untuk BOOKING segera !!!

Kereta Sewa Klang
Klezcar Bandar Puteri, Klang
013-9577711 (9am-10.30pm)
1-300-88-4040 (Hotline 24jam)
www.klezcar.com

#whydreaming?rentit
#carforeveryone,anytime&anywhere

Saturday, March 11, 2017

3 TIPS RARE DRIVING DALAM HUJAN
.
Tips ni agak lain & ianya berdasarkan pengalaman peribadi;

1st Tips : Kekalkan drive di lane tengah ketika hujan lebat ... kenapa ye?
⇨ Sebab kat sini paling kurang air. Teknikalnya jalanraya dibina melengkung untuk menyah air. Buktinya kita selalu tengok lopak air berada di lane kiri / kanan jalan.
➤ Driver juga mempunyai masa untuk mengawal kereta jika stay di lane tengah berbanding lane di kiri / kanan. Ada masa untuk elak langgar divider.

2nd Tips : Study pattern tayar kereta di depan menyah air untuk menjaga penglihatan anda ... awat lak ni?
⇨ Setiap jenis tayar miliki sifat menyah air yang berbeza. Ia bergantung pada patern & corak tayar. Ada yang menyah air ketepi & ada yang kebelakang. Absolutely ianya beri efek pada penglihatan kereta di belakang.
➤ Driver perlu baca gerakan air kereta di depan jika hujan lebat. Silap haribulan air boleh naik ke windshield kereta anda ketika anda memotong mereka!

3rd tips : Ikut ekor tayar driver di depan ketika hujan untuk lebih cengkaman ... why why?
⇨ Tips yang terakhir ini proveb bos. Perhatikan ekor tayar kereta di depan. Anda akan dapat lebih cengkaman jika follow bekas tayar kereta di depan. Laluan basah sudah dibersihkan oleh tayar kereta di hadapan.

Nak lebih tips??
Call sekarang !!!
Kereta Sewa Klang
KLezcar Bandar Puteri Klang
013-9577711
1-300-88-4040 (Hotline)
www.klezcar.com

#whydreamingrentit
#carforeveryone,anytime&anywhere


Thursday, March 9, 2017

ANDA MENCARI KERETA SEWA ???


Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa bagi yang berada disekitar KLANG atau kawasan berhampiran.

Anda pelancong, ingin bercuti bersama keluarga atau mempunyai masalah kereta..

Kami ada jalan penyelesaiannya....

Fleet yang sedia ada untuk disewa:

- PERODUA VIVA
- PERODUA AXIA
- PERODUA MYVI
- PERODUA BEZZA
- PERODUA ALZA
- PROTON EXORA
- VAN TOYOTA HIACE

Untuk tempahan sila hubungi kami di :

013-9577711 (call/whatsapp/mesej)
1300-88-4040 (Hotline 24 Jam)
atau www.klezcar.com

#whydreamingrentit!!
#carforeveryone,anything&anywhere

Tuesday, February 28, 2017

Kereta Sewa Klang - Percuma 1hari

Kereta sewa Klang terletak di Bandar Puteri Klang. Kereta yang disediakan dalam keadaan terbaik. Anda tidak perlu risau tentang kondisi kereta kerana kami menyelenggara secara berjadual.

Penggunaan minyak enjin Liquimoly di setiap kereta sewa Klang membuatkan prestasi dalam tahap terbaik. Kualiti yang kami beri berbaloi dengan bayaran pelanggan bayar.




Percuma satu hari jika kami tidak memenuhi 3 kriteria iaitu :

1. Tidak wangi
2. Tidak bersih
3. Stereng tidak sejajar.

Pelanggan boleh tebus sebelum menyewa, yakni selepas pembayaran pelanggan boleh menyemak bersama staff untuk mengetahui status 3 kriteria di atas.

Kereta Sewa Klang
013-957 7711